maandag 4 september 2017

Kaarten van de open dag

Hallo allemaal

Zaterdag de hadden we open dag.  Daar mocht ik demonstreren.  Het was een heel gezellige dag.

Ben met verschillende layered stamps aan de slag gegaan de kaarten hieronder heb ik met de stempels van Marianne design gemaakt. rozen TC0855, hortensia TC0854 n gerbra TC0853. Heb met laten inspireren door  Sigrid Klingenberg die had kaarten in de nieuwe collection catalog 2017 staan.

 De bovenste kaart heeft een tekst stempel van Marianne design gekregen  CS0987

 De onderste kaart een tekst stempel van Nellie Snellen SENCS001


Later op de dag met de christmas layered stamp van studio light aan de slag gegaan, STAMPSL007  Deze is heel geschikt als je nog wat snelle kerstkaarten wil maken . Er zijn natuurlijk altijd mensen die een strakke kaart mooi vinden. Zelf vind ik het heel leuk om  met deze stempels te werken. Iedere keer een verassing hoe de kleuren uitkomen. Heb voor het maken van deze kaarten menento inkt gebruikt verschillende kleuren.




Voor hte maken van deze kaarten het ik de stempel hulp van Leane gebruikt Het kader is gemaakt met de rechthoekige passe partout CR1390   De stempel fijne kerst  is gemaakt met CS0979.  Het kader bewerkt met groene distress inkt. Hopelijk kan ik jullie inspireren met deze kaarten. Groeten Trijntje